Савченко пропонує залякати українців смертною карою
28.03.2017 15:50

Позафракційний депутат Надія Савченко зробила заяву про те, що в Україні потрібно на певний час ввести смертну кару, щоб змусити людей жити в рамках закону. Про це інформує replyua.net з посиланням на відомий телеканал 112 Україна.

Зокрема, Савченко задали запитання, чи є необхідність у введенні смертна кара в нашій країні, депутат зазначила, що на нетривалий час вона дійсно буде необхідна. Окрім цього, депутат розповіла, за які злочини необхідно страчувати людину. «За те, що більше ніколи не повинно повторитися. Хтось може сказати, що це не є зовсім гуманним підходом, що не можна так робити. Однак, наприклад, у Китаї, корупціонерів засуджують до смертної кари. На якийсь час вона необхідна і Україні, щоб привчити всіх громадян до того, що в країні існують рамки закону», підкреслила під час розмови х журналістами Надія Савченко.

При цьому, також варто нагадати, що таку саму думку раніше висловлював і Ілля Ківа. У тому числі, він заявив про те, що до смертної кари потрібно засуджувати за державну зраду. На його думку, коли країна живе в стані війни, зрада батьківщини має каратися тільки найжорсткішими заходами.