В Україні дипломатичні установи візьмуть під посилену охорону
29.03.2017 16:55

У відповідності з дорученням президента України Петра Порошенка, правоохоронні органи посилили роботу дипломатичних установ.

Про це інформує replyua.net з посиланням на повідомлення Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ. У тому числі, наголошується, що для того, аби запобігти провокацій з боку сил антидержавного характеру, якими керує держава-агресор, представники Нацгвардії та підрозділи Національної поліції збільшили кількість нарядів, які перебувають на службі на маршрутах поруч з дипломатичними об’єктами.

Більше того, у військових частинах, які підпорядковуються Нацгвардії, до готовності приведені резерви, які займаються наданням допомоги підрозділам охорони консульських установ іноземних держав, а також представництв міжнародних організацій, які працюють на українській території. Правоохоронців будуть залучати до охорони об'єктів, аби попередити та припинити вірогідні терористичні загрози, протиправні дії, порушення громадського порядку біля диппредставництв.

Також було посилено взаємодію з територіальними управліннями поліції, штабами центру протидії тероризму, представниками влади безпосередньо на місцях у випадку різкого загострення ситуації на об'єктах, котрі охороняються.