Російський письменник пророкує негативні наслідки останніх протестів в РФ для влади країни
30.03.2017 15:23

На своїй сторінці в Facebook відомий російський письменник Борис Акунін, стверджує, що був сильно здивований кількістю людей, які вийшли на мітинги в Росії минулої неділі, передає replyua.net. За словами Акуніна, в Росії покладено початок чогось значно більшого, ніж просто звичайні мітинги.

«Я так і не зрозумів, чому саме на цей заклик опозиціонера Олексія Навального на вулиці різних міст вийшла така велика кількість людей. Причому, варто зазначити, що люди виходили на несанкціоновані мітинги, тобто на свідомо небезпечну акцію, і робили вони це набагато охочіше, ніж раніше, коли виходили на схвалені мітинги. Цілком може бути, весь сенс якраз і полягає в тому, що всім вже набридли дозволені протести? Також не розумію, чому було так багато молоді »,- пише Акунін.

Крім того, письменник наголосив, що соціальні подачки російського уряду більше не зможуть задобрити народ.

«У Кремлі, судячи з усього, намагаються переконати себе, що це їм здалося. Все обійдеться, якщо підкинути трохи грошей і ізолювати кілька опозиціонерів. А ось мені здається, що вже не обійдеться. Насувається щось серйозне і зовсім нове»,- підкреслив у своєму дописі Акунін.