Оковиту з самої «ЛНР» знайшли у кабінеті керівника АМКУ
31.03.2017 16:23

В ході обшуків в рамках кримінального провадження про виведення коштів з України та фінансуванні тероризму та складах дистриб’ютора ООО «Тедіс Україна» було знайдено горілку, яку виготовили на тимчасово окупованій території Луганської області. Про це у п’ятницю, 31-го грудня, пише видання «Цензор.NET», передає replyua.net.

Згідно з повідомленням, така горілка була знайдена у кабінеті одного із керівників Антимонопольного комітету України. «Обшук проводився на складах «Тедіс Україна», які розташовані на території київського ринку «Юність», - зазначається у повідомленні. Представники правоохоронних органів вилучили всю продукцію терористів. На пляшках красувався надпис «виготовлено в ЛНР».

Як відомо, на сьогоднішній день в Україні, згідно з рішенням Ради національної безпеки та оборони та за підписом президента України, діє заборона на перетин вантажів через лінію розмежування з окупованими територіями Донбасу. Але при цьому заборона діє на перевезення великих партій товарів та не поширюється на випадки, коли наприклад людина везе пакет з продуктами для своєї родини. Як повідомлялося, ООО «Тедіс Україна» підозрюють у причетності до фінансування тероризму.