Секс-поради родом з XIX століття: деякі здатні шокувати!
01.04.2017 21:14

Різне говорять про звичаї, котрі побутували в минулому, тут на допомогу нам приходить художня література, яка написана в ту чи іншу епоху.

Адже науці минулого ми, звичайно, віримо, але не всій. Варто відзначити, що в XIX столітті люди були вже досить просунуті, технології стрімко розвивалися, світ змінювався буквально на очах, передає "Бджола".

Однак, що стосується питань особистих відносин, тут все ще панувало Середньовіччя. Секс вважався забороненою темою, однак поради з приводу нього вже існували. Чесно кажучи, зараз вони викликають лише подив. Ось 10 найдивніших.

Секс на сходах

Протипоказаний, тому що дитина, зачата таким чином, швидше за все, народиться з викривленим хребтом.

Оргазм і характер дитини

Француз Юджин Беклара в своїй книзі про психологію любові зауважив наступне: дитина буде схожа характером на того з батьків, який відчував у момент зачаття більш яскравий оргазм. Це, звичайно ж, смішно.

Кукурудзяні пластівці і мастурбація

Який зв'язок, запитаєш ти? Як виявилося, прямий: прісні кукурудзяні пластівці зменшують сексуальний голод, а значить, і потреба в мастурбації. Цікаво, що це стосувалося тільки чоловіків.

Під час спроб завагітніти не можна чхати

В одній з книг для жінок було написано буквально наступне: «Після акту сполучення жінка не повинна говорити, кашляти або чхати, так як це ускладнює процес зачаття». Добре, хоч дихати було можна.

Пристрасний секс і потворні діти

Своєрідна спроба вплинути на гени. Загалом, якщо хочеш, щоб твої діти були красивими, віддавайся з усією пристрастю! Важливо: якщо займаєшся сексом, коли сильно втомився, то точно наплодиш виродків.

Не займайся сексом з чоловіком

Більш ідіотської порада складно собі уявити. Гаразд, давай розберемося. Одна цнотлива дама в книзі порад чоловікам і дружинам пропонує молодим нареченим відмовляти чоловікові в сексі якомога частіше, щоб пристойний шлюб не перетворився в мерзенну хтиву оргію.

Секс в темряві

Та ж дама наполягає на тому, що злягання має відбуватися в непроглядній пітьмі, якщо чоловікові так вже несила. Вона передбачає, що поки він добереться до дружини, то обов'язково об щось поранитися в темряві, а це можна використовувати як причину для відмови.

Вагітність і верхова їзда

Той самий француз Беклара радить кататися на коні за день до сексу, це допоможе позбавитися від небажаної вагітності. Якщо коня під рукою немає, тоді ситуацію можна врятувати шаленим танцем відразу після сексу.

Увага - оргазм!

Йдеться про те, що жінка могла відмовити чоловікові в сексі, якщо він не відчував оргазм разом з нею. Гаразд, а як про це дізнатися, якщо не під час сексу?

Вітром надуло

Доводилося чути такі жарти? Так ось, в ті часи ходило повір'я, що під час зачаття потрібно стежити за напрямком вітру, це нібито впливає на характер майбутніх діточок. Якщо вітер північний, значить, і дитина буде міцніша, ніж у випадку з східним вітром.

Радує одне - не дуже вони там прислухалися до всіх цих супер-рекомендацій. А то, дивись, ніхто б з нас і на світ не з'явився! Не забудь поділитися цим постом з іншими, нехай і вони дізнаються, що раніше радили з приводу сексу.