«Розумне теля дві цицьки ссе»: Притула висловився щодо Євробачення
02.04.2017 10:20

Члени журі національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення" гідні поваги, а кандидат від України – справедливий вибір.

Про це шоумен Сергій Притула написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, Андрій Данилко, якого часто критикували упродовж нацвідбору, – великий молодець. Але під час критики Міли Нітіч він погарячкував.

"Улюблена тема для "с*ачу"! Той не такий, та "вся в бєлом", той у слові "украинском" робить наголос на "укрАинском". Ну, от конкретно за цей наголос дрючте Данилка в хвіст і в гриву! Може, допоможе з наголосами! Але по питаннях профпридатності… Ну, чоловік максимально на своєму місці! Так, він говорить те, що не подобається глядачам чи конкурсантам. За діалог із Мілою Нітіч я взагалі на нього образився. Можна було сказати все те ж саме, але трошки іншими словами. Зрештою, вона дівчинка (сказав Притула, який у третьому півфіналі повів себе, як шмат лайна з "Поющими трусами"). Але загалом Андрій дуже великий молодець. Насамперед, як ветеран Євровізії!" – написав Притула.

На його думку, Джамалі "пощастило найбільше".

"Джамалі пощастило найбільше. По-перше, вона переможниця минулорічного Євробачення. А переможців, як відомо, не судять. По-друге, вона єдина серед членів журі, спілкувалась українською. Дівчинка з Криму. Для якої рідна – татарська, мова щоденного спілкування – російська. Коментувала все – українською. За що їй велика шана і низький уклін, бо, іноді, якби не її українська, я б думав, що веду відбір десь у Таганрозі. Цим Джа ще раз "підірвала мережу", в сенсі прихильності глядацької та інтернет-аудиторії, яка чітко компілює поняття "українське" (національний відбір) і українську мову. Джа у журі була справжньою. Навіть тоді коли не хотіла", – висловився Притула.