Голишев розповів моторошні речі про Макаревича
03.04.2017 16:25

Заява російського музиканта Андрія Макаревича про те, що влада в Росії тримає громадян за ідіотів – це дія у відповідь на замовлення, яке надійшло з Кремля.

Таку думку «Обозревателю» висловив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, передає replyua.net. Відповідаючи на питання, чому Андрій Макаревич, який завжди акуратно висловлювався на такі теми, зважився на подібний крок, публіцист популярно пояснив: «Зважився на такий відчайдушний крок він з однієї простої причини: його про це попросили в Адміністрації президента. Він завжди вирішується на відчайдушні кроки, коли про це просять його друзі».

Він переконаний: російський прем'єр «різко перестав подобатися» Макаревичу «тільки тому, що йому було наказано знову спробувати запустити цю тему, що у всьому винен клятий «Дімон». Макаревича просто повернули в русло». У цьому контексті публіцист зауважив, що Медведєв – «єдина людина, яка заробила великі гроші бізнесом до держслужби».

Коментуючи слова музиканта про те, що росіян тримають за ідіотів, він сказав: «Росіян ніхто не тримає за ідіотів - вони зовсім не ідіоти. Тримає їх за ідіотів Андрій Макаревич, але він наївний в цьому відношенні. Росіяни прекрасно знають, що не «Дімон» з'їв їх макарони, що є інші роти, набагато більшого розміру».