Дитячий хірург ґвалтував мам своїх пацієнтів за борги
04.04.2017 16:18

Дитячий кардіо-хірург брався оперувати малюків, які були за крок від смерті - навіть якщо в батьків бракувало грошей. Та врешті змушував матерів розплачуватися за врятованих дітей тілом!

Мухамед Амрані встиг познущатися з щонайменше п'яти британок за період з 2001 по 2014 роки, пишет "Бджола".

Британське видання Daily Mail повідомляє про те, що мамам доводилося жертвувати своїм тілом заради порятунку дітей, так як оплатити повністю вартість кардіооперацію можливості не було. Деяким доводилося надавати інтимні послуги багато разів, в залежності від розцінок вироблених оперативних втручань. У разі якщо суду будуть надані вагомі докази провини лікаря, йому може загрожувати тривалий термін тюремного ув'язнення. З огляду на те, що обвинуваченому вже за 50, будь-який винесений вердикт може перетворитися на довічний.

53-річний лікар мав бездоганну репутацію. До речі, в цій же клініці працює дружина збоченця, яка нічого не підозрювала. Хірург 13 років поспіль уміло прикидався.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.