У «ЛДНР» над дітьми проводять експерименти. ВІДЕО
04.04.2017 16:15

На окупованій території Донбасу дітям з першого класу починають розповідати про історію виникнення незаконного збройного формування «ЛНР», яке на території України називають терористичною організацією. А п’ятикласникам до того ще можуть дати в руки автомат. Про це йдеться у відео сюжеті одного з підконтрольних бойовикам ЗМІ, передає replyua.net.

За словами психологів, дитячий розум не здатний самостійно аналізувати інформацію, і цим вдало користуються представники самопроголошених «ДНР» та «ЛНР», зомбуючи дітей з початкових класів. У відео показано, як дітям привезли подарунки – іграшки, які мають допомагати у розвитку. Але що це – на кожній машинці маркування російської армії.

Для того, щоб подякувати за подарунки, дітки співають пісні, які вони вивчили разом із своїми вихователями. Все нібито нічого: і мелодія гарна, тільки от слова дещо ріжуть слух: «Ех, лівою! Лівою! В армії служить!». «Якщо є якийсь ворог, який бігає як чорт з вилами, то потрібно зорганізуватись та разом боротися проти нього. Це використання простих емоцій. Дуже примітивно», - зазначив дитячий психолог Чабан Олег. Також дітям з дитячого садка читають казки про «злих укропів», про «свинтуса», який крав чорне золото.