«Потрібно звільняти Крим»: Боровий розповів, що буде після удару Трампа по Сирії
07.04.2017 23:15

Ракетний удар США по Сирії повинен змусити президента Росії Володимира Путіна серйозніше поставитися до слів глави Білого дому про те, що Росії слід звільняти Крим і йти зі сходу України. Таку думку «Обозревателю» висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

Коментуючи дії США в Сирії, він заявив: «Добре! Нарешті, він почав діяти. Я думаю, що це велика несподіванка для Путіна. Тому що Обамою було дано багато обіцянок діяти, але з приводу цих обіцянок діяти багато говорили, що, мабуть, все це залишиться на папері і в чатах», - зауважив політик «Це підтвердження рішучості США зупинити Асада»,, - переконаний він. «Я думаю, що зараз буде сказано дуже багато гнівних слів на адресу США з боку Росії. Але я не думаю, що це справить сильне враження на Трампа», - спрогнозував Боровий. «Будемо сподіватися, що тепер Путін поставиться трохи інакше до заяви Трампа про те, що вже настав час звільняти Крим і йти зі сходу України»,- сказав він.

Як відомо, американська сторона із використанням ракет завдала удару по базі військ сирійського уряду. Це стало відповіддю на хімічну атаку, проведену режимом президента Сирії Башара Асада у провінції Ідліб.