Бойовикам «ДНР» порадили готувати дітей до «страшної війни»
11.04.2017 15:50

Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка відома своєю прокремлівською позицією та підтримкою проросійських терористів ОРДЛО, під час свого чергового візиту до окупованої Донецької області порадила бойовикам готувати дітей та підлітків до «останньої найстрашнішої війни». Про це пише одне із прокремлівських видань у вівторок, 11-го квітня, передає replyua.net.

Згідно з повідомленням, відповідаючи на запитання одного з терористів про те, що «талановита співачка яка має чутливу жіночу інтуїцію» думає про завершення війни з Україною, Чичеріна сказала: «Війна ще не закінчується. Буде ще гірше».

«Наразі ми рухаємося до чогось дуже страшного і непередбачуваного. Але на цьому шляху нас чекає і багато позитивних моментів. І ми маємо ними обов’язково пишатися. Ми повинні цінувати кожну добру подію, кожну добру вісточку. А взагалі потрібно правильно і політично-коректно виховувати наших дітей, щоб вони не боялися та були готовими до останньої найстрашнішої війни. Сьогодні ми не відчуваємо себе тут в безпеці. І нам потрібно зробити крок на шлях новій ері, ері розвитку і процвітання Донецької народної республіки», - сказала російська пропагандистка Юлія Чичеріна.