Боровий: Росія для США стала країною-ізгоєм
11.04.2017 16:58

Різкий тон у заявах керівників Сполучених Штатів Америки по відношенню до Російської Федерації свідчить про те, що Вашингтон нарешті отримав переконливі свідчення військових злочинів з боку РФ у Сирії. Про це розповів російський опозиціонер та блогер Костянтин Боровий, передає replyua.net.

В той самий час він пояснив, що американські дипломати поводять себе досить стримано та не використовують фрази на кшталт «звинувачую вас», згідно з дипломатичним етикетом.

«Існує така практика, коли проголошуються речі протилежні змісту. Ну давайте припустимо, що під час переговорів з главою російського МЗС Лавровим держсекретар США Рекс Тіллерсон скаже: «Я не можу собі уявити, щоб Російська Федерація була причетна до хімічної атаки по мирному населенню в Сирії». Тут потрібно правильно розуміти, що це такий собі натяк на протилежне. Це так прийнято у дипломатичному світі», - пояснив Боровий.

За його словами, порушення дипломатичного етикету з боку США по відношенню до Росії свідчить про те, що «Вашингтон переходить з дипломатичної мови на мову права, майже як судову», оскільки Сполучені Штати тепер сприймають Російську Федерацію як країну-вигнанця через порушення міжнародного права.