Волонтерам вдалося перехопити суперзброю окупантів у Криму. ВІДЕО
12.04.2017 14:13

Українські волонтери перехопили радіоефір новітнього прототипу вертольота радіоелектронної боротьби ВКС Росії Мі-8МТПР-1 в небі над Кримом. Про це інформує InformNapalm. Зазначається, що волонтери легко прослуховують ефір секретного вертольота, який російська пропаганда представила як «суперзброю радіопридушення». І це відбувається прямо на території, окупованій ворогом - в Криму.

Новітні засоби РЕБ ВКС Росії, які призначені для прориву ППО, не змогли захистити навіть власний радіоефір. Завдяки прослуховування ефіру стали відомі місця базування, позивні, частоти, відпрацьовані маршрути і результати навчальних застосувань засобів радіоелектронної боротьби Росії.

До сих пір не вдавалося зафіксувати їх використання на території незаконно анексованого Криму. Представлений радіоперехоплення ефіру був зроблений за допомогою пристрою «HackRF One». Відзначається, що новітні російські прототипи вертольотів Мі-8МТПР-1 було створено для прикриття груп фронтових бомбардувальників і / або армійської авіації від засобів протиповітряної оборони.