СМИ: Росія прогнулася під США
13.04.2017 15:07

Візит державного секретаря Сполучених Штатів Америки Рекса Тіллерсона до Москви свідчить про те, що Росія «прогнулась під Вашингтон». Таку думку висловив російський журналіст Радзиховський Леонід, передає replyua.net.

«Візит американського представника до Росії вже відбувся і настав час підбити підсумки. Насамперед хочу відзначити, що чутки про те, що цей візит означає остаточний розрив відносин США та Росії – серйозне перебільшення», - зазначив він. При цьому кореспондент запропонував особливу увагу приділити тональності та характеру переговорів та їхніх результатів.

«Всю суть переговорів можна було охарактеризувати так: «Якщо ми домовимося з Росією, то це буде дуже, дуже чудово», або «Російська Федерація – дуже сильна держава», - каже Радзиховський.

«І все це говорить нам про те, що ніякого розриву немає і не планується. А про бойове зіткнення у Сирії взагалі нічого не згадувалося, оскільки це нерозумно», - вважає російський журналіст. В той самий час він наголосив, що «Росія все ж таки прогнулася під США».

За його словами, говорити з позиції сили Росії не вдалося, і весь час переговорів Росія фактично відповідала на заяви держсекретаря Сполучених Штатів.