Блогер: Кремль вже цього літа може прийняти до свого складу «ЛДНР» та поласитися на Маріуполь з Одесою
13.04.2017 16:25

Росія може піти на визнання або прийняття до свого складу невизнаного Придністров'я і окупованих територій Луганської та Донецької областей вже цього літа. Про це на своїй сторінці в Facebook написав український військовий експерт і блогер Олексій Арестович, інформує replyua.net.

На його думку, Кремль починає таким чином готується до президентських виборів в РФ в наступному році.

«На даний час існує дуже велика ймовірність визнання / прийняття в складі РФ Придністров'я, «ЛНР / ДНР» та активізація сепаратизму в Одеській, Харківській областях, Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Закарпатті Термін :. Травень – серпень», - написав Арестович.

Крім цього, експерт не виключає, що потім РФ може замахнутися на «взяття» Білорусі, «в тому чи іншому вигляді», «розмову з Заходом і Україною з позиції невеликого СРСР-2». Цілком очевидно, буде розгойдування Одеси і Маріуполя. Їм треба відрізати нас від морських шляхів сполучення і зробити недієздатний огризок», - зробив висновок блогер.

Нагадаємо, що раніше експерти Atlantic Council висловили переконання, що президент Росії Володимир Путін недооцінив оборонні можливості України, прийнявши рішення вторгнутися на Донбас.