Скільки сексу вам потрібно у вашому віці
15.04.2017 09:10

Інститут Кінсі спільно з Індіанським університетом провів цікаве дослідження.

Вчені вирішили порахувати, скільки ласки характерно для різних вікових груп, пише Бджола.

Ми хотіли б порадувати вас - мовляв, чим старше ви стаєте, тим більш насиченим і регулярним стає ваше інтимне життя. Але нажаль…

Найчастіше цим займаються люди у віковому проміжку від 18 до 29 років. На юний полум'яний темперамент приходиться в середньому 112 статевих актів на рік, а це приблизно 2 рази на тиждень.

Ті, хто застряг між 30 і 39 роками, задовольняються 86 актами інтимного спілкування в рік. Тобто на їх частку припадає 1,6 рази в тиждень.

(Мабуть, це той випадок, коли ви начебто починаєте займатися цим вдруге за тиждень, але переривається на стадії прелюдії і вирішуєте краще подивитися серіал.)

Ну, і нарешті ті, хто вже задув 40 свічок на своєму торті, займаються цим 69 разів на рік. Число, звичайно, привабливе, але в два рази менше, ніж у 20-річних. Вчені схильні звалювати таке зниження інтимної активності не стільки на лібідо, скільки на велику кількість турбот по господарству і поява дітей.

Характерно, що дослідники вирішили зупинитися на позначці в 49 років і не з'ясовувати, що буде далі. Може, воно й на краще.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.