У «ДНР» гарячка через заяву Турчинова
15.04.2017 11:11

У терористичній організації «Донецька народна республіка» різко розкритикували слова секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олександра Турчинова щодо необхідності поступового звільнення територій Донецької на Луганської областей від проросійських окупантів, назвавши це «порушенням Міських угод».

Про це у п’ятницю пише російське видання «РІА Новини», передає replyua.net.

У повідомленні зазначається, що так званий «заступник керівника оперативного командування ДНР» Едуард Бусурін закликав всіх учасників Мінського процесу звернути увагу на дану заяву представника України. «Турчинов – це публічна людина. Він являється керівником Ради національної безпеки та оборони України. І при цьому він відкрито заявляє, що Київ порушує Мінські домовленості, просуваючись в глибину сірої зони, нібито звільняючи українські землі», - заявив обурений терорист.

Як повідомлялося раніше, з нагоди третьої річниці проведення антитерористичної операції на сході України секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що за минулий рік Збройні сили України не втратили жодного метра територій нашої держави, а напрочуд, звільнили декілька кілометрів. В той самий час він наголосив, що ЗСУ мають поступово звільняти українські землі, метр за метром, кілометр за кілометром, «головне не проскочити державний кордон».