РФ готує до 9 травня «сюрприз» військам «ДНР» - розвідка
22.04.2017 10:50

На Facebook- сторінці Головного управління розвідки оборонного відомства України повідомляється, що з нагоди наближення святкування Дня Перемоги 9 травня керівництво російсько-терористичних військ на окупованих територіях Донбасу запланувало поповнення особового складу за допомогою амністованих громадян. Про це інформує replyua.net. У тому числі, відомо, що керівництво першого корпусу армії російських Збройних Сил, для проведення комплектування особового складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, відібрало кандидатів на дострокове звільнення з місць позбавлення волі.

Звільнених осіб у терміновому порядку будуть направляти для заміщення незайманих посад у підрозділах полку. Щодо терміну їх обов’язкового перебування на службі у війську, то його планують прирівняти до терміну ї виходу на волю.

Раніше у ГУР Міноборони України зазначили, що підконтрольні Росії терористи весь час здійснюють обстріли власних позицій на передовій. Метою таких дій є пристрілка зброї та «перевірка пильності». «Дружній вогонь» особовий склад противника використовує для перевірки пильності сусідів з подальшим звинуваченням в обстрілі українських військових.