Вчені назвали секс, після якого важко завагітніти
23.04.2017 00:36

"Приходить пара. Кажуть, що мають активне сексуальне життя, часом по 3-4 рази на день. В нього дружина - перша, раніше сексуальних контактів не мав. Провели обстеження обох, здорові. А завагітніти не можуть більше року. Це тому, що не дають тілу відпочити", - розповідає лікар.

Для того, щоб була вдала атмосфера для зачаття дитини, пара має обмежити кількість сексуальних стосунків. Мати статевий акт не частіше, як 2-3 рази на тиждень, пише "Бджола".

"Сперматозоїди мають дозрівати. А при частому контакті вони просто не встигають це зробити. Щоб настала вагітність мусить бути хороша концентрація сперми. Коли я порадив молодим людям робити паузи, через місяць завагітніли", - розповідає Юрій Заседа.

У випадку, коли при правильній регулярності впродовж року пара не може зачати дитину, лікар рекомендує проходити додаткові обстеження.

"Якщо пара зійшлася, почала статеве життя. Вагітність має настати у найближчі пів року. Можна почекати до року. Якщо не завагітніли - жінці треба йти до гінеколога і зайнятися регуляцією циклу, перевірити стан гормонів, яйцеклітини. Чоловікові - до андролога, зробити спермограму, аналізи на стан антитіл та наявність статевих інфекцій, перевірити простату",- каже лікар.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.