Стерти з лиця землі: у Кремлі різко прокоментували заяву Лондона про ядерний удар
25.04.2017 12:40

Франц Клінцевич, який займає посаду першого заступника керівника комітету Ради Федерації з питань оборони та безпеки, на власній сторінці у Facebook заявив, що необхідно якомога жорстко реагувати на заяву, зроблену міністром оборони Великобританії Майклом Феллоном щодо вірогідності нанесення офіційним Лондоном попереджувального ядерного удару. Про це повідомляє replyua.net.

При цьому російський високопосадовець зазначив, що абсолютно не перебільшує. «Так чи інакше, така заява повинна розглядатися не у якості певного елементу психологічної війни, яка виникла у даному контексті. У протилежному випадку все буде зовсім погано, тому що виникне логічне запитання, по відношенню до кого влада Великобританії має намір використати превентивний удар? Якщо мова йде про ядерну державу, то Великобританію, територія якої не є найбільшою у світі, одним ударом зітруть з лиця землі», - підкреслив Клінцевич, порівнявши заяву Британії з діями США.

«Якщо мова йде про державу, яка не має ядерної зброї, то, напевно, англійці не можуть заспокоїтися через лаври США, які скинули атомні бомби на беззахисні Хіросіму і Нагасакі. Однак ті часи остаточно минули, так само, як і час Британська імперія втратила свою колишню велич», - заявив він.