Відомий активіст анонсує масштабні провокації в Одесі на травневі свята
25.04.2017 15:58

По всій Одесі невідомі почали розповсюджувати афіші із закликами до жителів прийти 2-го травня на Куликове поле, щоб взяти участь в антиукраїнській акції.

Як передає replyua.net, таку точку зору в інтерв'ю журналістам «Обозревателя» висловив відомий активіст, колишній лідер одеської організації «Правий сектор» Сергій Стерненко.

«По всьому місту поширюються афіші із закликами приходити 2 травня на Куликове поле. Я не виключаю, що в місті будуть заворушення. Хоча не думаю, що існує загроза національній безпеці в регіоні, але локальні сутички цілком можливі», - сказав Стерненко.

Однак, за словами активіста, в разі серйозної загрози суверенітету України, протистояти підбурювачям буде готовий не тільки він, але і всі свідомі люди Одеси.

«Суспільство готове до всього, але Одеса була, є і буде Україною», - підкреслив активіст.

Як відомо, Головне управління розвідки України на своїй Facebook-сторінці повідомило, що на травневі свята в Одесі та області проросійські організації мають провести цілу низку заходів, спрямовані на дестабілізацію ситуації у зазначеному регіоні. Зокрема, передбачаються масові сутички між проросійськими найманцями та патріотами України.