Спростування журналістів СтопКору щодо поширеної інформації про мережу магазинів «Поляна»
27.04.2017 11:27

Ми, Наталія Полинкова та Сергій Медяник, заявляємо, що вся поширена інформація щодо мережі супермаркетів алкоголю «Поляна», в тому числі і на сайті http://stopcor.org, авторами якої є ми, є лише нашою суб'єктивною думкою, тому така інформація не підтверджена фактами, а значить не є достовірною.

Наші ствердження є лише припущеннями, які не підтверджені фактами. Тому всі висловлювання є лише нашими думками і домислами як авторів, не мають відношення до реального стану речей.

Вказане стосується всіх наших сюжетів про наявність порушень у роботі мережі магазинів «Поляна» - наших заяв про чорну касу, контрафактний товар, контрабандну продукцію, напади та побиття журналістів, схеми продажу безакцизних алкогольних напоїв, схеми виведення коштів в офшор про іншу інформацію про порушення у мережі супермаркетів алкоголю «Поляна» - всі вони є лише нашими думками, без перевірки та встановлення їх реальності та достовірності.

Узв'язку з чим приносимо свої вибачення мережі магазинів «Поляна», якщо така інформація якимось чином була або могла бути образливою, і ще раз заявляємо та підтверджуємо, що вся інформація з наших сюжетів не є правдивою, не є достовірними фактами, а є лише нашими роздумами, як журналістів, які не засновані на реальних обставинах.