Турчинов розповів, як збирається боротися з антиукраїнськими радіостанціями та телеканалами у зоні АТО
27.04.2017 14:23

Секретар РНБО Олександр Турчинов під час сьогоднішнього засідання Національного координаційного центру кібербезпеки повідомив про готовність України до реалізації проект з блокування російського і сепаратистського телерадіомовлення в зоні АТО. Про це повідомляє replyua.net з посиланням на прес-службу РНБО.

Турчинов нагадав усім про інформаційну агресію. «Інформаційна агресія є однією з найбільш небезпечних складових гібридної війни, яку Росія вже три роки проводить проти України. У зв’язку з цим, саме блокування негативного впливу російської і сепаратистської інформаційної пропаганди в зоні проведення АТО є одним із пріоритетних завдань», - підкреслив секретар РНБО.

На переконання Олександра Турчинова, керівництво Держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації вже доповіло про розроблений проект, який допоможе захистити громадян і заблокувати трансляцію антиукраїнських радіостанцій і телеканалах уздовж лінії розмежування в зоні АТО. Також Турчинов звернувся до Володимира Гройсмана з проханням виділити з резервного фонду уряду фінансові кошти, які будуть потрібні для втілення у майбутньому цього масштабного проекту.