Як зробити секс регулярним: кращі поради
01.05.2017 22:48

Зацикленість чоловіків на роботі та бізнесі часто призводить до того, що втома перешкоджає нормальному сексуальному життю.

Повернути секс у повсякденне життя допоможуть прості поради, пише Бджола.

1. Спонтанність. Не чекайте закінчення робочого дня. Можете зайнятися сексом під час обідньої перерви. Порадуйте свого партнера – забіжіть до нього в офіс.

2. Ранковий секс. Після ранкової чашки чаю, поверніться в ліжко і займіться сексом. Такий початок ранку допоможе розпочати день із “правильної ноги”.

3. Спільний душ. Щоб не тонути в рутині, потрібно підтримувати у стосунках пристрасть. Спільний душ допоможе зберегти дотики та фізичну близькість. До того ж, душ із партнером може заощадити воду. Про особливості такого спільного «миття» можна дізнатися більше тут.

4. Секс по телефону. Такий творчий і нестандартний вид сексу можна дозволити собі протягом всього дня. Після відвертої розмови партнер навряд чи затримається на роботі.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.