Омелян зробив гучну заяву щодо відновлення авіасполученя з РФ
10.05.2017 12:17

Глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян зробив заяву, згідно з якою для відновлення авіаційного сполучення між Україною та Росією Москва повинна повернути Києву окуповані території, зокрема Кубань. Про це передає replyua.net з посиланням на «РБК-Україна».

За словами високопосадовця, не варто очікувати, що у найближчій перспективі вдасться відновити авіасполучення між обома країнами так, як це свого часу відбулося між Грузією та Росією.

«На мою думку, розмови про відновлення авіасполучення між нашою країною та Росією стане можливим лише тоді, коли Російська Федерація нам поверне Крим, окуповані території Донбасу та, хочу сподіватися Кубань, а також інші території, які Кремль свого часу захопив», - наголосив високопосадовець. Варто нагадати, що ще на початку минулого століття Кубань, а також території, де зараз знаходяться Курська, Брянська і Воронезька область Росії були етнічними територіями України.

Як відомо, свого часу відомий журналіст Віталій Портников спрогнозував повний занепад Криму на прикладі ситуації, яка нині склалася з виноградниками на півострові.