Боровий заявив, що «У Путіна під ногами горить земля»
11.05.2017 14:14

Економічні санкції Заходу щодо Росії спричиняють настільки серйозний руйнівний вплив на економіку держави, що «мова йде про можливу швидку необхідності в організації гуманітарної допомоги Росії». Таку думку «Обозревателю» висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, передає replyua.net.

За його оцінками, сьогодні в стосунках США і Росії має місце «нестійка рівновага, яка дуже не влаштовує Росію». Звідси - крайня зацікавленість Кремля в діалозі з адміністрацією США і «неймовірні зусилля» для організації зустрічей на вищому рівні. «Основна мета Путіна - просто збереження влади», - переконаний політик. Боровий пояснив: «Зовнішньополітичні авантюри перестали грати роль стабілізатора у внутрішній політиці, і влада Путіна дуже сильно і помітно послаблюється. Потрібні якісь нові підходи. Тим більше що ці зовнішньополітичні авантюри завдали абсолютно непоправний удар по економічному становищу Росії. Говорити про неефективність санкцій вже годі й говорити - мова йде про можливу швидку необхідності в організації гуманітарної допомоги Росії».

Політик підкреслив: «Жахливий імідж Росії фактично призводить до всіх ознаками політичної та економічної блокади. У російського президента вже горить земля під ногами. Путін, нарешті, зрозумів, що той імідж, якого він домігся, фактично не дозволяє розвиватися країні - розвиватися економіці. І призводить до ізоляції».