Яка частина тіла чоловіка говорить про його сексуальні можливості
11.05.2017 22:34

Вчені провели дослідження і прийшли до нового цікавого відкриття: виявляється, здібності чоловіка в ліжку можна вичислити за формою і розміром його носа.

У дослідженнях брали участь 1600 жінок різного віку, які розповідають в анонімних анкетах про своїх партнерів в подробицях, пише Бджола.

З'ясувалося, що найбільшою витримкою володіють господарі великого носа і великих ніздрів, які можуть займатися сексом зі своєю партнеркою годинами, доставляючи їй масу задоволення. Володарі невеликого носа, піднесеного догори - чоловіки з постійним бажанням, що відрізняються від інших своєю підвищеною пристрасністю.

Тонкий ніс, який супроводжується невеликими крилами, належить тим представникам сильної статі, які не особливо вітають експерименти в ліжку і є педантичними особами.

Незалежно від досліджень експертів, чимале значення потрібно надавати віковій категорії партнера і його досвіду, який може вплинути на його чоловічі здібності і потреби, злегка не відповідаючи його характеристиці по особливостям носа та інших частин тіла.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.