І знову сміття, і знову львівське: на Волині виявили «цікаві» автомобілі
13.05.2017 10:44

На Волині виявили автомобілі,які вивантажували сміття, що привезли з Львівської області, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.

На території Рівненщині 9 травня виявили дві вантажівки, які несанкціоновано викидали тонни відходів на територію лісового масиву в Горохівському районі області. Спочатку одному автомобілю вдалося викинути сміття, а згодом співробітники патрульної поліції виявили, як водії вивантажували другу партію львівських відходів. Представництво регіональної прокуратури повідомило, що нині на вантажівки, які перевозили сміття зі Львова, наклали арешт. Правоохоронці продовжують досудове розслідування.

Нагадаємо, що проблемі львівського сміття вже майже рік. Після пожежі та завалу сміття на звалищі у Грибовищах, внаслідок чого загинуло 4 людини, цей полігон закрили для роботи, однак Львів опинився заблокований власними ж відходами. Постійно з різних куточків України надходять звістки про «знахідки» у вигляді львівського сміття, які намагаються незаконно вивозити у інші області . Львівські посадовці заявляють, що центральна влада перешкоджає їм у вирішенні цієї проблеми. У Києві ж навпаки відкидають ці звинувачення, повідомляючи, що міський голова Андрій Садовий недостатньо сумлінно виконує свої обов’язки.