На Одещині пройшли спортивно-розважальні змагання серед шкільних команд
15.05.2017 09:10

13 травня 2017 на святкування дня Матері в Чорноморську пройшли благодійні спортивно-розважальні змагання серед шкільних команд міст Чорноморськ, Білгород-Дністровський та Южний. Жоден з близька 400 учасників не залишився без нагород, хоч і не всі отримали перемогу, а заряд нестримної енергії забезпечував відомий ведучий Ігор Окс.

У програмі - спортивні естафети серед команд шкіл-учасниць, розважальні майстер-класи, виступи музичних колективів.

Захід став можливим завдяки спільним зусиллям Благодійної Організації "Спорт заради Миру" завдяки фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка внутрішньо переміщених дітей у м. Києві та Одеській області» та мецената, президента федерації легкої атлетики в Одеській області, народного депутата Олексія Гончаренко у співпраці з БО «З Одесою в серці» за підтримки міських Рад міст: Чорноморськ, Білгород-Дністровський та Южний, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики України.

"Ми розпочали наступний етап дитячих спортивно-розважальних змагань, - зазначила Наталя Мартіашвілі, директор фонду «SPORT for PEACE», - і ми надзвичайно раді знову бачити на дитячих обличчях вибух щирого позитиву, переживання, бадьорий настрій".

У відкритті заходу взяли участь директор МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» - Єлєнєва Ілона Ігорівна, міський голова Хмельнюк Валерій Якович, які дали старт і побажали дітям перемоги в змаганнях.

«Дуже важливо, щоб діти займалися спортом. Здоров'я і майбутнє наших дітей - пріоритет номер один»- зазначив Анатолій Коломіець, співорганізатор і партнер проекту засновник фонду «з Одесою в серці».

Змагання відкрив Народний депутат України Олексій Гончаренко, який підкреслив, що фізкультура і спорт відіграють важливу роль у формуванні особистості дітей, сприяють зміцненню здоров'я, загартовування організму, розвитку фізичних здібностей, формування морально-вольових якостей у юного покоління. Олексій побажав хлопцям успішних стартів і переможних фінішів.

"Спорт заради Миру" (SportForPeace) - благодійна організація, що проводить свою діяльність у сфері популяризації масових видів спорту та пропагування здорового способу життя як універсального інструменту у досягненні миру.