Блогер: Кремлю «майже» вистачило грошей, щоб перемогти на «Євробаченні»
15.05.2017 13:07

Український блогер Олексій Голобуцький на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що за результатами «Євробачення» становиться очевидним, що Росія ще раз продемонструвала свої фінансові можливості в Європі. Другий раз за тиждень прикупила результати голосування. Тиждень тому – вклалися в друге місце відвертої кремлівської утриманка Марін Ле Пен на французьких президентських виборах. І ось – друге місце на «Євробаченні» московського прихвосня від Болгарії Костова.

За словами блогера, ніхто не прогнозував йому такого високого місця, адже нульові навіть на загальному скромному тлі нинішнього конкурсу голос, зовнішність, стиль, текст, музика, а ось букмекери щось знали: ставили взагалі на першу позицію. Логічно: перша стаття витрат для створення ефекту «правдоподібності» – доплатити за малювання відповідного прогнозу, а соціологам чи букмекерам, це вже не принципово.

«Цей викидень Кіркорова міг виконати свою обіцянку – розбити виграний в Києві мікрофон на Красній площі... Грошей на «ідеологічні перемоги» Кремль зазвичай не шкодує – і їх знову «майже вистачило». І знову добре, що «майже», – резюмував блогер.