Журналіст висунув шокуючу гіпотезу про вибори президента в РФ
15.05.2017 15:18

Варіант неучасті Володимира Путіна в чергових виборах президента Російської Федерації не виключено; нинішній глава Кремля може виставити на виборах наступника, формально продовжуючи залишатися при владі. Як передає replyua.net, таку точку зору в інтерв'ю «Обозревателю» висловив російський журналіст і телеведучий Євген Кисельов.

«Можливо, буде не Путін, а інший кандидат Такий сценарій теж можливий»,- сказав він.

У цьому контексті Кисельов зауважив «Деякі фахівці вважають, що Путін може відмовитися від участі у виборах, виставити якусь наступник, при цьому залишившись де-факто при владі».

Журналіст допустив, що для Володимира Путіна може бути запропонована спеціальна посада - наприклад, «голова якоїсь державний рада або який-небудь національний лідер».

«Що варто зараз Кремлю, який має конституційну більшість в парламенті, провести будь-яка поправку до Конституції Умовно кажучи, ввести в Конституції посаду «Національний лідер» - довічний Та заради Бога!»- запевнив він.

Свого часу російський журналіст і політолог Аркадій Дубнов виступав з іншою точкою зору, а саме: що президент Російської Федерації Володимир Путін вирішив брати участь у виборах глави держави в 2018 році оскільки вважає, що без нього РФ розпадеться.