Кличко анонсував перепис населення в Києві
16.05.2017 09:33

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що найближчим часом в Києві відбудеться перепис населення, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Про такі наміри мер Києва повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна». Кличко зауважив, що востаннє кількість міських жителів в Києві рахували у 2002 році. Під час тодішнього перепису населення було встановлено, що в столиці України проживає 2 мільйони 800 тисяч осіб. Нині міська влада має наміри перерахувати цей показник. Щоправда Кличко відмітив, що за попередньою інформацією операторів телефонного зв’язку, можна назвати приблизне число киян, які постійно проживають в місті – майже 4 мільйони осіб.

Крім того, міська влада Києва порівняла столицю з іншими українськими містами і встановила, що в Києві немає безробіття, при тому, що понад 530 тисяч людей щоранку приїжджають до столиці на роботу, а ввечері їдуть назад додому. Кличко вважає, що це важливий показник щодо розвитку міста.

Варто нагадати, раніше українським урядом було прийнято рішення про перенесення проведення Всеукраїнського перепису населення з 2016 року на 2020 рік.