Чи можна зберігати фотографії померлих людей
17.05.2017 07:45

З точки зору езотерики, зберігати фотографії померлих людей потрібно за особливими правилами, щоб уникнути негативного впливу мертвої енергетики і на живих людей, пише Бджола.

Зображення небіжчика пов'язано зі світом мертвих. Якщо людина пішла з життя, то за допомогою її фотографії виникає зв'язок з іншим світом. Контакт з таким фото може бути небезпечний, так що не слід розвішувати зображення покійних людей по квартирі або занадто часто на них дивитися.

Фотографії померлих людей відкривають якесь вікно в потойбічний світ, яке може нашкодити живій людині. Звичайно, нічого страшного немає, якщо ви зберігаєте вдома фото покійних родичів і періодично переглядаєте їх. Однак часте звертання до таких зображень і вже тим більше їх знаходження на увазі (на стіні, в рамці на тумбочці) ні до чого доброго не приведе. По-перше, такі фото послаблюють енергетику живої людини і позбавляють її захисту. Наслідки можуть бути ще сумніше. Ослаблення енергетики може призвести до погіршення здоров'я і психо-емоційної нестабільності.

Ще небезпеку становлять фото з похорону. Деякі люди чомусь роблять знімки з кладовища, щоб зайвий раз згадати про пережиті почуття. Такі фото будуть постійно повертати живу людину до її трагедії і не дадуть спокійно жити. Такі знімки взагалі краще не робити. Якщо ж вони є, то є сенс від них позбутися.

Як правильно зберігати фотографії померлих людей

Фотографії покійних рекомендується зберігати окремо від фото живих людей. Бажано зберігати їх в чорному пакеті або чорної папці. Якщо на зображенні знаходиться не тільки померла людина, а й жива, то знімок краще обрізати, щоб відокремити живу енергетику від мертвої. Не варто занадто часто звертатися до фото померлих близьких людей. Розглядати такі фото найкраще в дні поминання покійних.