ЗМІ розповіли, що просив Трамп у РФ під час зустрічі з Лавровим
23.05.2017 14:52

Зустрічаючись з головним дипломатом Росії Сергієм Лавровим Дональд Трамп, глава Білого дому, особисто просив Кремль сприяти у вирішенні військового конфлікту на Донбасі.

Як передає replyua.net, таку інформацію надали журналісти The New York Times, посилаючись при цьому на заяви американських високопосадовців. Більше того, наголошується, що президент Сполучених Штатів зменшив рівень своєї стурбованості стосовно військового конфлікту на сході України.

Також американський лідер під час розмови у закритому режимі наголосив главі російської дипломатії, що всі заяви журналістів про те, що Кремль втручався у вибори президента США, є нісенітницею та зазначив, що Вашингтон прагне відновлення повноцінних відносин з Москвою.

Трамп поговорив з Лавровим на тему звільнення директора ФБР Джеймса Комі. Глава США наголосив, що допомогло зняти з нього великий тиск, маючи на увазі розслідування втручання росіян у американську президентську гонку.

За словами експертів, такі слова Трампа змушують значним чином акцентувати увагу на повідомлення ЗМІ про те, що відносини команди Трампа і РФ значно тісніші, ніж можна було уявити.