Москва погрожує Києву і НАТО використанням ядерної зброї
02.06.2017 15:44

У разі входження військ НАТО чи Сполучених Штатів Америки на територію окупованого Донбасу, відповіддю Росії буде використання ядерної зброї.

Як передає replyua.net з посиланням на «ГОРДОН», заява відповідного змісту прозвучала від депутата російської Держдуми В'ячеслав Ніконова під час міжнародної конференції посадовців державної безпеки GLOBSEC 2017, яка цими днями відбувається у столиці Словаччини Братиславі.

«Відносно розширення НАТО поруч з нашими кордонами. Мені доводилося чути від наших військових, і я вважаю, що вони праві: якщо сили Сполучених Штатів, сили НАТО з'явилися б або з'являться в Криму чи на сході України, то, не використовуючи ядерну зброю Росія на ранній стадії конфлікту буде просто беззахисною»,- заявив Ніконов в інтерв'ю Defense One.

За його словами, темою переговорів військових стала готовість Росії до використання ядерної зброї під час переговорів з керівництвом Північноатлантичного альянсу.

Раніше чеченський волонтер Аміна Окуєва заявила, що нині режим російського президента Володимира Путіна перебуває в стані агонії, тому цілком вірогідне використання Кремлем ядерної зброї.