Журналіст: Для українців починається найцікавіше. Тільки б Верховна Рада не підвела...
03.06.2017 21:31

Відомий український журналіст і блогер Віктор Уколов на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що для українців починається найцікавіше – справжня медична реформа.

30 тисяч сімейних лікарів, центри здоров'я для обслуговування мін 30 тис осіб і 100 великих лікарень-госпіталів, не рахуючи притрасових лікарень для невідкладної допомоги, пише replyua.

«Звучить страшнувато, але, я впевнений, що гірше ніж є, просто неможливо зробити. Сучасну систему охорони здоров'я, мов п'явки, обсіли фірми і фірмочки, які отримують гроші, а, між іншим, витрачає бюджет на цю галузь мільярди гривень. Для багатьох – дуже вигідна кормушка, чи не так? Лікарні вони не будували, на опалення і утримання та обладнання гроші дає держава, а от оплату за операції та інші послуги вони кладуть собі до кишені», – написав журналіст.

За його словами, огидно для пацієнтів, прибутково для лікарів. Ніхто не має виходу? Ця реформа показує, що вихід є. Віктор Уколов наголошує, що вже можна собі тільки уявити яким шаленим буде опір. «Порошенко дуже сміливий президент, що наважився підтримати таку реформу. Тільки б Верховна Рада не підвела...», – резюмував блогер.