Керівництво ЗСУ провалило підготовку до стандартів НАТО
06.06.2017 08:22

На сьогоднішній день жодних змін принципів роботи української армії не зроблено. Як передає replyua.net, про це журналістам InfoResist заявив екс-радник начальника Генерального штабу Збройних сил України, волонтер Натан Хазін, коментуючи заяву Ірини Геращенко про те, що Україні настав час визначитися і вступати в НАТО якомога швидше.

За його словами, з огляду на те, що Україна вступила в конфлікт на сході, країні надавалася громадянська військова допомога, яка повинна була відповідати стандартам НАТО. Тому крім наявності обладнання, повинно було цього всього навчити певну кількість батальйонів за цими стандартами. При цьому волонтер зазначив, що «де-факто сьогодні немає батальйонів, які пройшли це навчання».

Також Хазін додав, що через бездарну політику Генерального штабу, отримана від НАТО техніка розповзлася по всій армії, вона розмазана тонким шаром по армії і не представляє собою ніякої сили, впливу і не немає ніякого сенсу її використання.

«Тому вона досить прозаїчна, сьогодні всі ці декларації, ніякого кроку по стандартизації, не те що кроку, а змін у нас принципів роботи армії не зроблено, тому скільки б не давали в зуби, цей процес потрібно буде починати спочатку і робити його так, як належить», - додав екс-радник Муженко.