Журналіст: Тимошенко забула, як на 25 років вперед поділила з Януковичем Україну
07.06.2017 13:29

Відомий український блогер і журналіст Юрій Романенко на своїй сторінці в Facebook прокоментував вислів Юлії Тимошенко про те, що «зрада» була укладена не нею в 2009 році, а Віктором Януковичем у 2010 році, а вона тільки все на благо країни працювала, переказує replyua.net.

Юрій Романенко зазначає, що між тим, Юлія Володимирівна забула, що через кілька місяців після того, як вона підписала газові угоди з Путіним, які пробили дірку в платіжному балансі України, що досягла в 2013 році 13 ярдів, вона ж готувалася створити коаліцію з Януковичем в травні-червні 2009 року, яка розписала керування Україною на 25 років.

Ці домовленості зірвалися тільки через те, що Фірташ і Льовочкін побачили в цьому загрозу своїм інтересам і доклали максимум зусиль, щоб Янукович «з'їхав» з теми коаліції. За словами блогера, мораль цієї байки така, що Юлія Тимошенко цілком була готова піти на «зраду» з Януковичем, тим більше що Путін освятив цей союз.

Для Путіна обидва табори були всього лише інструментами для досягнення його цілей. Обидва табори були в полоні своїх короткострокових мізерних тактичних цілей, забувши, а, швидше за все, навіть не усвідомлюючи інтереси держави.

«Ось тепер ці викинуті на мілину білуги голосно сурмлять, намагаючись втюхати суспільству пропахлий нафталіном набір локшини, яка, треба визнати, ще успішно лягає на деякі довірливі вуха. Білуги не розуміють, що на мілину вони потрапили не випадково, а закономірно, що багато чого змінилося за ці роки, але не так багато за століття, тому ми знову і знову стаємо свідками вульгарної вистави «Не винувата я, він сам».

А мілина тим часом розширюється і чекає нових невдалих жертв обставин і власної жадібності. Вони обов'язково там з’являться, тому що не можна бути на коні не чуючи дух епохи і не розуміючи її суть», - резюмував Романенко.