США зробили важливу заяву щодо України
08.06.2017 05:16

Постійна представниця Сполучених Штатів Америки при ООН Ніккі Гейлі під час власного виступі в Раді ООН з прав людини звернулася до організації з закликом, що пов’язаний з Україною.

Про це інформує replyua.net.

Зокрема, Гейлі закликала проводити більш ефективну політику стосовно мілітаризованих держав, і щодо України в тому числі. Американська представниця наголосила, що нині напрочуд важливо прийняти максимально потужні рішення щодо критичних ситуацій, що стосуються прав людини, в таких державах як Сирія, Конго, Еритрея, Білорусь та Україна, аби запобігти надалі порушень та зловживань.

Крім того, Гейлі підкреслила, що до складу Ради ООН належать країни, в яких суттєво порушують права людини. Беручи до уваги, що бути членом Ради ООН це привілей, Гейлі вважає,що слід вжити відповідних заходів, аби країни, які є порушниками основоположних прав людини, не займали тут місце, наголосила постпред США. При цьому вона нагадала про те, що Рада ООН жодного разу не розглядала порушень, з якими стикаються люди в Венесуелі. Гейлі також виступила на боці Ізраїлю зазначивши, що на противагу Венесуелі,проти цієї країни вже прийняли 5 резолюцій.