Газета "Укрзалізниці" розповіла пасажирам, як правильно займатися сексом у поїзді
08.06.2017 12:37

Видання "Укрзалізниці" "The Express. Магістраль" пропонує спеціальні вагони-салони тим, кому "набрид рутинний квартирний секс", передає "Гордон".

34127

jX_DlY_mrRBzGWCZFhsu7Q-article

Нещодавно з'явилося видання "The Express. Магістраль" (додаток до корпоративної газети "Укрзалізниці" "Магістраль") в одному з останніх випусків розповіло пасажирам, як правильно займатися сексом під час поїздки. Про це в Facebook повідомив журналіст Вадим Добровольський.

Щоб «Гойдання поїзда «не перервало "акт кохання", у провідника можна взяти ремені, які, будучи прикріпленими до полиці і стелі, допоможуть не допустити "душевних і тілесних травм», відзначається в публікації.

Screenshot_20

Крім того, видання "Укрзалізниці" пропонує спеціальні вагони-салони тим, кому "набрид рутинний квартирний секс". Замість звичайних полиць там - широкі ліжка, на яких можна реалізувати "найсміливіші фантазії".

Screenshot_18

Screenshot_19

Екс-начальника департаменту інформаційної політики і зв'язків з громадськістю "Укрзалізниці" Данила Ваховського матеріал порадував.

Screenshot_16

А міністр інфраструктури Володимир Омелян вважав це черговим приводом для вимоги звільнити генерального директора "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна.

Screenshot_17

Журналісти "The Express. Магістраль" розповіли, що над темою нового випуску ще думають, але він вже запланований на 20-ті числа червня. Однак придбати додаток на розкладці не вийде, тираж в 74 тис. поширюється тільки в вагонах "Інтерсіті" та фірмових поїздах.

"Любовну" рубрику в редакції "хочуть випускати на постійній основі".