Блокада торгівлі з окупантами: у штабі повідомили про мобілізацію
14.06.2017 10:20

Штаб блокади повідомив про старт мобілізації українських патріотів для початку активної фази другого етапу блокади торгівлі з окупантами. Відповідна інформація вже розміщена на Facebook-сторінці штабу блокади торгівлі з окупантами, передає replyua.net.

У тексті повідомлення, зокрема, зазначається, що на сьогоднішній день блокада досягла половини своїх цілей, «легалізувавшись рішенням РНБО і указом президента».

«Проте торгівля з окупантом і країною-агресором продовжує підтримуватися через україно-російський кордон, а військовополонені до сьогоднішнього дня перебувають в катівнях окупантів», - наголошується в повідомленні. У штабі нагадали, що 26 травня він поставив уряду новий ультиматум. Однак ці вимоги не були задоволені.

«Наша головна вимога – це негайне:прийняття Кабінетом міністрів постанови про заборону закупівлі російського вугілля, а також початок процес націоналізації російського бізнесу на території України. Ми вважаємо недопустимим наповнення бюджету країни-агресора і спонсорувати окупанта! », - наголошується в заяві штабу блокади.

Раніше учасники блокади торгівлі з ОРДЛО прибули на залізничну станцію «Конотоп» в Сумській області, аби приготуватися до перекриття торгового сполучення з Росією.