Правила екстремального сексу, які обов’язково варто дотримуватися
14.06.2017 23:14

Ось про що ніколи та нізащо не варто забувати, пише Бджола.

Розвивайте еротизм

Витратьте деякий час на те, щоб по-новому досліджувати своє тіло і тіло свого партнера. Розпитайте, що його збуджує, можливо, вас чекають сюрпризи. Наприклад, вашого чоловіка можуть заводити зовсім невинні речі, скажімо, те, як ви стукаєте по клавішах комп'ютера... Чому б не спробувати пограти в гру "Секретарка і бос"? А ви, можливо, зловите себе на думці, що ваш чоловік виглядає дуже еротично, коли керує машиною... Чому б не заїхати в гайок?

Не смійтеся і не засуджуйте

Навіть якщо еротична фантазія чоловіка здалася вам дивною або непристойною, ні в якому разі не натягуйте маску ханжі і не кривіть губи. Згадайте: у вас теж напевно є якісь сороміцькі мрії, ви ж не хочете, щоб над ними сміялися. Для того, щоб розкритися перед партнером, треба бути впевненим, що він не засудить і не підніме на сміх.

Не шукайте причини

Вам здається, що тяга вашого чоловіка до певної пози або еротичної комбінації сильно змахує на перекручення і має глибоке коріння? Відкиньте психоаналіз! Не всі сексуальні пристрасті повинні бути наслідком дитячої травми або важких відносин з батьками! Іноді тяга до садо-мазо - це просто бажання урізноманітнити секс, і нічого більше.

Придумайте умовний сигнал

Не спробувавши дещо заборонене, ви нізащо не зрозумієте, подобається вам такий вид сексу чи ні. Однак ваш партнер в запалі пристрасті може не помітити вашого зойку або прийняти його за стогін задоволення. Заздалегідь домовтеся про умовний сигнал або слово, почувши яке, ви відразу ж припините гру.

Знайдіть час для обговорення

Коли сеанс екстремального сексу завершиться, обов'язково виділіть деякий час, щоб прийти в себе, прислухатися до своїх відчуттів і ... обговоріть з чоловіком: сподобалося чи ні. І що конкретно. І чи варто ще повторити щось подібне. Ваш чоловік має право знати, чи не були марними його старання. Якщо ви відчуваєте дискомфорт, не соромтеся зізнатися в цьому і сказати, що такий вид сексу вам навряд чи варто повторювати.