Наймолодші вбивці Британії: підлітки після жорстокої розправи над мамою і сестрою займалися сексом
14.06.2017 23:38

У Великобританії за подвійне вбивство засудили Кім Едвардс і Лукаса Маркхем, які позбавили життя Елізабет Едвардс, 49, і Кеті Едвардс, 13. Це наймолодші вбивці у країні – на момент злочину обом було 14 років.

Про це повідовив ТСН зі ссилкою на The Daily Mirror.

Закохані підлітки зарізали маму і молодшу сестру дівчини, потім разом прийняли ванну, щоб змити з себе кров, подивилися чотири фільми "Сутінки" і займалися сексом, коли вампіри "упивалися".

Вбивство відбулося у квітні 2016 року, проте деталі розкрили лише зараз, після того, як судді Апеляційного суду Лондону винесли рішення. Минулого року під час судового процесу у Королівському суді Ноттінгему імена вбивць не можна було називати через їх вік. У п'ятницю, 9 червня, судді зняли це обмеження та скоротили вирок з 20-річного мінімального терміну позбавленням волі до 17 з половиною років кожному.

Поліція виявила окривавлені тіла у спальні жертв, у місті Спалдінг, Лінкольншир, Англія через два дні після вбивства.

Кім (на фото зліва) визнали винною у вбивстві сестри та мами ще у жовтні минулого року, тепер винним визнали і Лукаса (на фото справа). У листопаді їх засудили до 20 років ув'язнення. Суддя сказав, що їхні стосунки були "токсичними". Декілька тижнів до вбивства пара стала просто нерозлучною.

Суддя Хеддон-Кейв сказав: "Вбивства були жорстокими, і обидві жертви, зокрема, Елізабет Едвардс, мабуть, страшенно страждали в останні хвилини свого життя".

У Королівському суді з'ясували, що хлопець використав кухонний ніж, щоб перерізати шиї обом жертвам після нападу на них, коли вони спали у себе вдома. Елізабет отримала вісім ножових ударів – у тому числі п'ять ран на руках свідчать про те, що вона відчайдушно намагалася захистити себе. Один з двох ударів по її шиї майже повністю прорізав її трахею. За декілька секунд бризки крові вкрили стіни і ліжко. Кім повідомила, що чула булькаючі звуки, коли подушка закрила голову мами.

Пізніше Кім заявила, що не мала наміру скоїти вбивство, проте нормально ставилася до цієї ідеї. Коли вона почула шум, то зайшла до спальні.

Вона сказала поліції: "Він був на ній з подушкою на її голові, я думаю, що я почула, як вона сказала: "Відчепись від мене". Там була кров на ній і на ліжку, було чотири бризки крові на стіні і він сказав мені закрити двері".

"Все, що я могла бачити, це її плече і руки. Вона боролася. Вона випростала руку, я зловила її і ніби тримала. Коли я зрозуміла, що це її рука, я одразу відпустила її і згорнулася. Сиділа на підлозі біля дверей і казала соблі: "Дихай", я була близька до нападу паніки. Мої ноги тряслися".

"Потім я ходила туди-сюди і казала: "Усе буде нормально, заспокойся. Усе скоро закінчиться". Після близько 10 хвилин вона була мертва. Вона ніби не боролася більше, та все ще видавала булькаючі звуки. Думаю, я спитала, чи вона мертва".

Лукас потім спокійно перевірив пульс жертви, перш ніж перейти в наступну спальню. Він зняв черевики, щоб не шуміти. Кеті все ще міцно спала, її іграшки лежали поряд. Результати судмедекспертизи виявили, що дитина зуміла боротися, проте у неї не вистачило сил відбити нападника.

За словами Кім, у сестри був страшний, хрипкий голос перед смертю: "Я бачила, як він зайшов у її (Кеті) кімнату з ножем і думаю, що я почула, як вона сказала: "Відчепись від мене" і "Я не можу", але вона не могла сказати слово "дихати"," сказала вона поліції в інтерв'ю.

Кеті (на фото в кружечку) знайшли мертвою під її ковдрою, через два дні після вбивства. Друзі пишуть, що вона була "найкращою" та "неймовірною".

Однією з обкладинок на сторінці Кеті у Facebook є її фото з Кім. Проте на сторінці Кім немає жодного фото з Кеті.

Кім, праворуч, стверджувала, що її мама більше любила її сестру Кеті, зліва.

На своїй сторінці у Facebook старша сестра обох дівчат, Мері Коттінгем (дівоче прізвище – Едвардс), розмістила фото покійної мами та сестрички.

Як повідомила Мері ТСН.ua, на фото "...моя мама і маленька сестра. Це дуже важко, особливо, коли це твоя сестра – вбивця твоєї мами та іншої сестри". З Кім вона не спілкується: "Ні, і не хочу, вона більше не моя сестра, я ніколи не пробачу їй".