Одіозний Панін роздягнувся перед дітьми на пляжі в окупованому Криму. ФОТО
22.06.2017 18:20

39-річний актор, схоже, полюбив славу короля епатажу або ж втратив рештки сорому…

Олексій опублікував відвертий знімок зі свого відпочинку в окупованому РФ Криму. На фотографії зображено, як Панін насолоджується морем і сонцем на нудистському пляжі - він абсолютно голий сидить на камені, а довкола нього, як він сам розповів, - діти:

Дочки поруч немає, вона з подружками (спеціально для тих, хто хоче поговорити на цю тему), але дітей тут багато. І їх батьки до цього нормально ставляться, передає "Бджола".

1468994132

Проте люди задавалися питанням, чи саме не дочка робила фотографію?.. Раніше актор у інтерв'ю російським ЗМІ розповів, що не проти був би, якби його дочка була з ним поруч на нудистському пляжі:

Моя дочка Аня на нудистські пляжі не їздила, бо її виховувала бабуся, з якою вона жила в селі. Але навіть, якщо б вона там була, поганого в цьому нічого немає!

Screenshot_4

Згодом Панін поспішно видалив фото зі сторінки, адже коментатори масово почали звинувачувати його у неналежному прикладі і поведінці перед дітьми.

tjsexe2ydki--1

Варто відмітити, що актор є давнім прихильником публічного оголення і намагається продемонструвати це при найменшій можливості…

127

Screenshot_5

panin_09

wx1080