Стало відомо, чи допомагає спорт бути активнішим у ліжку
28.06.2017 07:16

Регулярний спорт колосально впливає на інтимне життя, з'ясували дослідники з міжнародної групи.

Також учені довели, що регулярні заняття спортом покращують якість інтимної близькості людей, роблячи її більшим задоволенням для обох партнерів, пише портал Знай.Спорт.

Як чоловіки, так і жінки зазначали про поліпшення в цій галузі після того, як починали займатися спортом. Особливо це стосується пар, які вже не перший рік разом. При цьому, справа не тільки в тому, що фізичні параметри партнерів поліпшувалися і вони починають себе почувати більш розкуто в ліжку один з одним, але і просто в поліпшенні показників здоров'я, оскільки секс - це також фізнавантаження, яка вимагає певної витривалості.

Після спорту людина стає більш витривалою і готовою до більш активних дій у ліжку, що в підсумку дозволяє урізноманітнити інтимне життя і вносити в нього щось нове.

При цьому, була також важлива і розтяжка, яка націлена на ті ж проблеми - вона дозволить парам пробувати нові позиції і відчувати себе в ліжку більш природно.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.