На похорон убитої 17-річної дівчини прийшли тисячі, люди просять видати їм у руки вбивцю
28.06.2017 21:57

На похорон Іринки прийшло дуже багато людей. Всі в чорному і з білими квітами. Вишнівець ридає... Море людей... Море білих квітів... Біла труна... Білі свічки, пише 20 хвилин.

Іринка - як наречена, уся в білому... Короваї, як для нареченої... Люди плачуть, емоції переповнюють... Це була не дитина, а АНГЕЛ... таких, кажуть всі, хто знав Іринку, зараз немає. Що б не сталось, вона все усміхнена...

Люди єдиного просять - віддати ката їм у руки... На похороні понад 2 тисячі людей. Іринку ховають у весільному вбранні і з величезними весільними короваями. Заплакані і згорьовані однокласниці рясно встеляють шлях дівчинки трояндовими пелюстками...

Діти в шоці від того, що сталося, бо ще на випускному разом зустрічали сонце, а через день Іринки не стало... Ніхто не може усвідомити, що Іринки уже немає... Нехай прийме Господь її світлу душу у свої обійми... Невеличка церква не може умістити усіх людей.

Таке враження, що на похорон прийшов на лише весь Вишнівець, а й люди з околиць. Люди стоять і попри усю дорогу, де йшла процесія. Рух транспорту на трасі Збараж-Кременець призупинено.

Люди кажуть, що після похорону будуть перекривати дорогу у Вишнівці, бо вважають, що правоохоронці бездіяльні. Якщо людям не повідомлять, як просувається розслідування, завтра о 8 ранку вони перекриють трасу Збараж-Кременець у Вишнівці.

Нагадаємо, тіло випускниці зі слідами насильницької смерті знайшли 26 червня зранку у Вишнівці Збаразького району. Поруч тіла дівчини були її речі і ймовірне знаряддя вбивства – ніж. Як розповідають односельці, о 6 ранку там нікого і нічого не було. Вже о 6.40 тіло сімнадцятирічної дівчини на узбіччі дороги виявив житель смт. Вишнівець Збаразького району.

У селі підозрювали, що дитину перед смертю ще й зґвалтували. Принаймні на дорозі вона лежала без одягу, кажуть односельці. Речі дівчинки, як і ніж, яким, ймовірно, убили дитину, були поруч з тілом…

Наступного після убивства ранку судмедексперт підтвердив: зґвалтування було. Дівчина разом з друзями того дня пішла на святкування Дня молоді, - розповів начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону приблизно о 1.30-1.40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому.