Ці трусики змінили життя багатьох дівчат
04.07.2017 21:15

Ти швидше за все не повіриш, але на нашій планеті є місця, де до сих пір не знають про сучасні методи гігієни.

У «критичні» дні деякі жінки відчувають неабиякий дискомфорт, викручуючись, користуючись бабусиними методами, пише Бджола.

Найжахливіше полягає в тому, що вони використовують для цього зовсім негігієнічні пристосування: ганчір'я, пучки трави, хутро тварин. Це часто призводить до інфікування жіночих статевих органів.

У нерозвинених країнах менструація стає для дівчат причиною відмови від відвідування занять. Іноді вони довго не з'являються в школі. Їх можна зрозуміти, адже це велика проблема для будь-якої жінки, з нею доводиться боротися з місяця в місяць.

Але, завдяки старанням чудового дизайнера з Колумбії Діани Сьєрра, про ці страждання можна забути.

Одного разу Діана в рамках Програми з розвитку людини ООН відвідала Уганду. Там вона дізналася від місцевих дівчат, що їх сильно турбує менструація. Частенько доводиться навіть пропускати школу через ці дні.

Тоді жінка задумалася, як же вона може допомогти їм.

Через якийсь час колумбійка зробила справжню революцію в сфері особистої гігієни. Вона створила щось особливе для представниць прекрасної статі, у яких немає доступу до звичайних прокладок під час менструального циклу.

Спочатку Сьєрра придумала дивовижні прокладки багаторазового використання. Вона сконструювала їх так, що можна було вставляти і виймати всмоктуючий матеріал. А крильця дозволяли рухатися дівчатам вільніше.

Але Діана зіткнулася з жорсткою дійсністю: дівчата в Африці часто не носять нижню білизну. Тоді дизайнер придумала новий концепт - гігієнічні трусики з вторсировини, з властивостями прокладок. Вона навіть відкрила фабрику по їх пошиттю, назвавши її «Be Girl».

Зараз фабрика виробляє трусики для дівчат по всьому світу. На сайті, при купівлі білизни, можна вибрати опцію - пожертвувати таку ж річ дівчинці з Африки.

Ці трусики стали порятунком не тільки для дівчат нерозвиненого континенту. Їх купують по всьому світу. Адже вони дуже економічні, оскільки їх можна використовувати багато разів.

Діана - справжній приклад для наслідування. Її прагнення допомогти людям допомогло мільйонам дівчат і зробило їх життя набагато комфортніше. Завзятість і самовіддача творять чудеса! Побільше б таких людей, як вона.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.