Які чоловічі якості найбільше ненавидять жінки
07.07.2017 06:24

Міжнародна мережа «Тренінг-центр секс» опитала мешканок з різних країн про найнеприємніші чоловічі якості.

Рейтинг антисексуального чоловічого гардероба очолив стиль «мамин синочок» - кавалери, які виглядають так, як ніби мама зібрала їх в школу, відлякують 64% жінок, пише Бджола.

За ними слідують любителі спортивних костюмів (13%) і хіпстери (7%). Косухи і інші байкерські атрибути не сприймають 5% опитаних, старомодний зовнішній вигляд - 4%, а образ ламберсексуала - 2%. Найменше дівчат дратує діловий стиль, мілітарі, casual та хіпі (по 1%).

Втім, незалежно від обраного стилю чоловік, який носить сандалі зі шкарпетками, повністю позбавляється шансів на секс у 58% опитаних жінок. А ось рослинність на обличчі, навпаки, додає сексуальності - від інтиму з бороданем не відмовляться 39%, причому цікаво, що серед прихильниць модних «дроворубів» переважають зовсім не молоді дівчата, а зрілі пані.

Найбільш неприємним «ароматом» сильної статі респондентки очікувано назвали запах поту (30%). Не набагато кращеі виявився парфум, який нестерпно погано пахне (26%), і перебір з використанням одеколону (19%). Ще 10% не подобається, коли чоловік пахне чужими жіночими парфумами.

Найгірше враження в розмові на жінок справляють вживання чоловіком міцних виразів (41%). Нескінченні менторські повчання дратують 20% дівчат, а вульгарність - 19%. Кожна десята респондентка ненавидить нестримну балаканину, в той час як небагатослівність напружує 5% опитаних.

Всупереч стереотипу, любительок м'язистих качків виявилося менше 1%! У список найбільш непривабливих типажів також потрапили вузькоплечі чоловіки (менше 1%), низькі і повні (2%) і невисокі і кістляві (4%). Великі «товстунчики» приваблюють 16%, а високі і худі - 18% жінок. Більшість же віддають перевагу класичній спортивній фігурі (50%), а ще для 10% форми залицяльника в принципі не важливі.

Незважаючи на кризові часи, чоловіки-прагматики мають шанс сподобатися лише 5% дівчат. Втім, романтики теж виявилися не при справах - з ними готові зв'язати своє життя лише 19% дам, причому більшість з них зрілого віку. Основна частина опитаних вважає за краще реалістів (58%) і вважає, що їм найкраще підійдуть діяльні екстраверти (86%). А ось небагатослівні інтроверти імпонують лише 9%.