Оце так спека: зірки розповіли, де полюбляють влітку кохатися
05.08.2017 16:17

Літо - найкраща пора року, щоб зайнятися сексом в якихось незвичайних місцях. При цьому аномальна спека ще більше сприяє тому, щоб скинути з себе якомога більше одягу.

Знай.ua вирішив з'ясувати у вітчизняних зірок, де б вони хотіли піддатися пристрасті, коли так сильно гріє сонце.

Особиста справа кожного

Як виявилося на ділі, більшість наших артистів тільки у соціальних мережах або у себе в кліпах дозволяють собі бути відвертими. Псевдоеротичні знімки у Facebook або гарячі танці у кліпах - це все пил в очі. Як тільки ставиш їм питання про статевий акт у незвичайному місці, вони відразу «ховаються в нірку».

«Це таємне. Для двох. Мене і Вови », - відповіла на пропозицію розповісти історію про свій секс-експерименті Наталя Валевська.

Навіть зазвичай гостра на язик травесті-діва Монро, і та уникла відповіді.

«Киця, яка різниця де, головне з ким», - відповіла вона.

Басейн та аеропорт

Але все ж є ще зірки, у яких немає табу на питання. Знайшлися відважні, які не посоромилися розповісти про свої еротичні фантазії.

«В аеропорту при очікуванні рейсу цим можна було б скрасити своє перебування там, адже час там тягнеться болісно довго, - поділилася своїми бажаннями співачка і телеведуча Lilu. - Якби в аеропорту придумали такі спеціальні кімнати, вони б мали успіх, так як саме там можна було б скоротати час».

Оригінально відповіла і українська Coolbaba Ірина Красильникова, яка вже давно займається дизайном ексклюзивних головних уборів.

«Було б непогано зайнятися сексом у капелюсі біля басейну», - посміхнулася вона.

Інтим та розмови

Більш консервативно до місця заняття любов'ю підходить телеведуча Поліна Логунова. Зовсім недавно вона подарувала своєму чоловікові Дмитру Ступці доньку, тому як молода мама вже не може собі дозволити екстриму.

«Я сексом займаюся вдома у спальні», - розповіла вона Знай.ua.

Ну, а найкраще з ситуації з питанням про нестандартне місце для інтиму, вийшла колега Поліни, телеведуча Дарія Душечкина.

«У той час як більша частина людей любить говорити про секс, я люблю їм займатися», - сказала вона, як відрізала.