Соцмережі обурені: Поліція встала на захист збоченця
05.08.2017 17:09

У Києві під час спроби зґвалтування жінка вбила рідного батька.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

Соцмережі обурило те, як поліція подала інформацію, назвавши жінку вбивцею, а не постраждалою. Прес-реліз вийшов з заголовком: "Зарізала рідного батька: столичні патрульні затримали ймовірну вбивцю".

"Першими на виклик про вбивство в одній з багатоповерхівок на вулиці Маршала Гречка прибули патрульні. На місці події інспектори патрульної поліції побачили скривавлену жінку в шоковому стані зі скальпованою раною голови й гематомами та тіло чоловіка без ознак життя. Також у квартирі перебував ще один громадянин. З його слів, 40-річна жінка щойно вбила свого батька, начебто за спробу зґвалтування. Довкола було багато крові й слідів боротьби. Неподалік лежав складний ніж, також весь у крові", - сказано в тексті.

Жінку госпіталізовано, 26 річного чоловіка, який перебував у квартирі – затримали й доставили до відділку поліції.

"Чому заголовок "Зарізала рідного батька", а не "Чоловік намагався зґвалтувати рідну доньку і був нею вбитий під час самооборони?", - обурюються в коментарях.

"Fixed for ya. Чоловік намагався зґвалтувати доньку і був убитий при спробі самозахисту. Співучасника і жінку затримано", - додає інший коментатор.